Smite

Smite

Acorda un vot
(4 Voturi)

Jocul SMITE, asemenea celui League of Legends, se desfasoara pe un camp de batalie, din persperciva persoanei a treia. Este in stadiul beta, fara o data de lansare a jocului finalizat. Jucatorii detin controlul asupra zeilor si a altor personaje mitologice, folosindu-le puterile specifice pentru a lupta impotriva zeilor controlati de echipa adversa. Fiecare echipa dispune de unitati cu inteligenta artificiala numite minioni.

Arena, Assault, Conquest, Siege si Joust sunt cele cinci moduri principale de joc, plus unul zilnic si modurile de practica. In toate variantele, mai putin modurile Joust si Siege, jocul presupune confruntarea intre doua echipe, fiecare avand 5 jucatori. Modul Conquest este primul inclus in joc, durata lui fiind de 30 minute. Jocul incepe prin alegerea de catre fiecare jucator a unui zeu, fara posibilitatea ca in aceeasi echipa sa existe doi zei de acelasi tip.

ajunge mergand pe unul dintre cele 3 drumuri existente intre bazele celor doua echipe. Fiecare drum este protejat de doua turnuri si si Pasarea Phoenix, fiind necesara distrugerea turnurilor si invingerea Pasarii Phoenix de pe cel putin un drum pentru a ajunge la minotaur.

In ianuarie 2015 a avut loc SMITE World Championship, in Atlanta, Georgia, SUA – un concurs cu premii totale de 2.612.260 $. Castigatoare a fost echipa Cognitive Prime.

Campionat SMITE