Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 2018

Acorda un vot
(3 Voturi)

Prezentat oficial la sfarsitul lunii august, noul PES 2018 a fost lansat la începutul lunii septembrie 2017.

Noua editie a jocului celor de la Konami impresioneaza prin animatie deosebita si figurile foarte realiste ale jucatorilor, dar si prin fazele de joc foarte bine puse la punct: pasezi si driblezi foarte usor

Adam Bhatti, brand manager pentru seria PES la Konami, este sigur ca jocul din acest an va fi superior marelui rival: "Ca de obicei, FIFA 18 va fi similar cu editia de anul trecut. Probabil nu au simtit nevoia sau nu au dorit sa faca schimbari. Cred ca sunt foarte confortabili si asta ne permite noua sa inovam, sa schimbam lucrurile si sa cream o alternativa. Atunci cand oamenii sunt nevoiti sa joace acelasi lucru in fiecare an, trebuie sa ne asiguram ca le oferim o alternativa, o optiune buna si, asa consider eu, o optiune mai buna.

Spre deosebire de editiile din alti ani, PES 2018 are o viteza de joc mai redusa, care permite un control mai bun al miscarilor, astfel incat meciul devine mult mai tehnic si mai realist.

O surpriza deosebit de placut vor avea fanii din Romania! Pentru prima data, o echipa romaneasca a fost inclusa in lista. Este vorba de FC Steaua Bucuresti SA, trecuta in lista echipelor europene.

Trailer PES 2018 - E3