Jocuri

Counter Strike

Acorda un vot
(46 Voturi)

 In 1999, Counter-Strike a fost lansat ca un mod al jocului Half-Life. Face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS), prescurtat "CS",fiind dezvoltat in variante precum Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source si Counter-Strike pentru platforma Xbox. Ultima versiune este Counter-Strike Global Offensive.

Counter-Strike a devenit in timp jocul de referinta pentru testarea calitatilor, echipe din toata lumea demonstrandu-si abilitatile strategice in competitii organizate la nivel local, regional, national si international.

  Jucatorii profesionistri de Counter Strike au devenit legende in comunitatea internationala de CS – mai jos, iata-i pe GeT_RiGhT si RobbaN: 

Sunt multe de invatat in fiecare versiune de Counter-Strike, iar GO nu face exceptie: pentru un joc tot mai bun, comunitatea de Counter-Strike a realizat o serie de materiale menite sa vina in sprijinul jucatorilor noi si a celor experimentati. Redam mai jos doua filme ce prezinta strategiile folosite de doi dintre cei mai buni jucatori de CS:GO din lume.

MediaSucces tuturor !