Jocuri

FIFA 17

Acorda un vot
(4 Voturi)

Sunteți pregătiți de o nouă călătorie marca EA SPORTS™ ?

Noul episod FIFA este la Voodoo Games Club ! - FIFA17

FIFA17 se poate jucat pe șapte platforme: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Microsoft Windows, iOS și Android.

Cu puterea motorului grafic Frostbite, FIFA 17 transforma modul in care joci, concurezi si te conectezi emotional cu jocul. FIFA 17 ofera cea mai autentica experienta de fotbal, multumita gradului de sofisticare a noului motor. In acelasi timp, jucatorii de fotbal sunt personaje cu profunzime, capabile de emotii, personaje alaturi de care vei patrunde intr-o lume accesibila doar in FIFA 17. Producatorii au imbunatatit modul in care jucatorii iau decizii si se misca, interactioneaza cu adversarii si executa atacurile – astfel incat sa mentii control perfect in fiecare moment al meciului.


1. Frostbite

EA SPORTS™  FIFA are unul dintre motoarele grafice de top din industria jocurilor video, Frostbite garanteaza actiune autentica, extrem de realista. Vei trai o experienta de fotbal inedita si vei interactiona cu jucatori de fotbal cu profunzime, capabili de emotii reale, in FIFA 17 pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Frostbite asigura in FIFA 17 un nivel al detaliului grafic fara precedent. Vei vedea locuri complet noi in serie – tuneluri, vestiare, biroul managerului sau avionul echipei. Astfel, realismul este garantat atat pe teren, cat si in afara acestuia.


2. The Journey

FIFA 17 vine cu un nou mod de joc, single-player, numit The Journey. O stea in ascensiune, Alex Hunter a pornit intr-o calatorie initiatica, la finalul careia va avea ocazia de a straluci in Premier League. Alex este una dintre marile sperante din academie. Standardele de performanta sunt foarte inalte, insa ai oportunitatea de a juca pe cele mai importante stadioane ale lumii. Vei reusi sa iti duci la bun sfarsit calatoria?

3. Aventura

Pentru prima data intr-un joc FIFA, iti poti trai povestea pe teren si in afara sa, in rolul lui Alex Hunter, steaua in ascensiune din Premier League. Joaca in orice club din Premier League, pentru manageri autentici si alaturi de unii dintre cei mai buni jucatori ai planetei. Intra in lumile noi din FIFA 17 si traieste toate momentele de glorie, dar si cele dificile, ale Calatoriei (modul de joc The Journey).

4. Jocul

Producatorii au imbunatatit toate aspectele jocului: modul in care jucatorii iau decizii si se misca, interactioneaza cu adversarii si executa atacurile. Astfel, mentii control perfect in fiecare moment al meciului. De la lovituri libere la penaltiuri si cornere, vei insufla personalitate si vei trai experienta unui control rafinat  la fiecare faza fixa.

5. Modul Carieră în lumea fotbalului

Provocarile noi pentru FIFA Ultimate Team includ Champions, Squad Building si noul FIFA Ultimate Team Legends, exclusiv pentru Xbox One si Xbox 360. Love Career Mode? There are some HUGE changes in FIFA 17 including Total Club Management and a new Financial System, to go along with Managers and the J-League. So much choice!

6. Pro Clubs

Sistemul de creștere al jucătorului, meci Rating, și Trăsăturile sunt doar începutul noilor caracteristici în Pro Clubs. Kituri noi personalizate.

7. Crearea unei echipe performante

Provocări complete în noul Squad Building. Testați-vă abilitățile de a construi o echipă performantă.

8. FUT Champions

 

9. Kick-Off

Peste 30 de ligi și mai mult de 650 de echipe care pot fi selectate în FIFA 17. In plus, pentru prima dată, liga Meiji Yasuda J1 este disponibil în FIFA 17.

 

10. Prezentare excepţională

Stadionul Olimpic, Stadionul Riverside și Suita City Football Stadium sunt stadioane noi în FIFA 17.