Competitii

LAN Party: 23-24 mai 2015

Acorda un vot
(1 Vot)

Esti pasionat de LAN Games? Crezi ca poti castiga locul I la concursul organizat de Liga Studentilor Electronisti din Iasi? In perioada 23-24 mai, va avea loc cea de-a 4-a editie a LAN Party-ului in locatia VooDoo Games Club, o sesiune de jocuri online pentru toti doritorii.

Voodoo Games Club este o sala de jocuri performanta, frecventata de toti pasionatii de jocuri online. Au la dispozitia clientilor, pachete promotionale atat pentru o singura persoana cat si pentru o echipa intreaga. De asemenea organizeaza periodic campionate pentru diferite jocuri.

Printre jocurile puse la dispozitia tuturor de catre VooDoo Games Club sunt: HearthStone, Dota 2, FIFA 2015/2014(XBOX), GTA V(PC).

Daca doresti sa iei parte la acest eveniment, cheama-ti toti prietenii, formeaza-ti o echipa puternica apoi antrenati-va. Daca in final va simtiti pregatiti, inscrieti-va la unul dintre coordonatori si achitati taxa de 10 lei/persoana pentru a fi concurent pe deplin.

Jocurile la care veti avea ocazia sa va inscrieti sunt: League Of Legends(LOL), Counter Strike 1.6 si FIFA 2015(XBOX).

Atat LOL-ul cat si CS-ul se vor desfasura pe echipe. Inainte de inceperea jocului va avea loc tragerea la sorti pentru a sti fiecare echipa contra cui va juca. Campionatul de FIFA 2015 se va disputa in sistem piramidal, proba eliminatorie sau turneu, in functie de numarul de participanti.

Castigatorii vor primii produse din partea sponsorilor, dar si premii in bani. Te asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii/inscrieri puteti contacta unul dintre coordonatorii proiectului sau online:

Andreea Cristina Mihai– Membru candidat in Liga Studentilor Electronisti din Iasi

Tel: 0755 396 816

George Ciprian Haros – Membru activ in Liga Studentilor Electronisti din Iasi

Tel: 0745 079 613